Ana Ivančević, dipl. ing. geod. (02.07.1948.-19.01.2021.)

Ispis

Dana 19. siječnja 2021. godine u 73. godini života preminula je naša draga kolegica Ana Ivančević, dipl. ing. geod. Nakon završenog dodiplomskog studija nekoliko godina je radila u Zavodu za fotogrametriju nakon čega odlazi u katastar u Koprivnici. 1989. godine imenovana je direktoricom Općinske uprave za katastar i geodetske poslove. Vodila je katastar u Koprivnici za vrijeme velikih političkih promjena, raspada bivše države i stvaranja Hrvatske države. 

Prvom pročelnicom Ureda za katastarsko-geodetske poslove u Koprivničko križevačkoj županiji postaje 1. listopada 1994., koji se ustrojava kao jedinstven ured za područje Koprivničko-križevačke županije. Na dužnosti pročelnice ostaje do 1995. godine kada odlazi u privatnu geodetsku djelatnost. 1999. godine odlazi u Upravni odjel za prostorno uređenje Grada Koprivnice gdje radi do umirovljenja 2009. godine.

Jedna je od osnivačica i prva predsjednica Udruge geodeta Koprivničko križevačke županije te je svojom vedrinom i veselom naravi uvijek doprinosila pozitivnom ozračju prilikom naših druženja. Hvala našoj dragoj Ani na svakoj stručnoj uputi, lijepoj riječi, vedrom osmjehu i pjesmi.

Obitelji preminule kolegice Ana Ivančević izražavamo iskrenu sućut.

Hrvtasko geodetsko društvo