Konferencija za žene u građevini, arhitekturi, geodeziji i i povezanim industrijama

Ispis

Građevina i povezane industrije su najdominantnije muške industrije na svijetu. Žena u kompanijama nema na vodećim pozicijama, a kao vlasnice tvrtki gotovo da ne postoje.​ Arhitektice često pokreću vlastite tvrtke, ali one često ostaju u mikro segmentu što je specifično za žensko poduzetništvo dok se geodetkinje susreću s predrasudama u privatnom i javnom sektoru i kao poduzetnice su rijetke. Iz tog razloga odlučili smo organizirati prvu konferenciju za žene u građevini, arhitekturi, geodeziji i povezanim industrijama. Cilj konferencije je osnaživanje žena kroz dijeljenje iskustava i networking​.

Za 20 studentica ovih grana osigurane su besplatne ulaznice – trebaju se javiti na e-mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) s par rečenica zašto bi bi baš ona trebala dobiti ulaznicu te naznačiti s kojeg je fakulteta. Odabrat će se najbolji odgovori i nagraditi s besplatnim ulaznicama!

U cijenu ulaznice uključen je coffee break i ručak.

VIŠE: https://events.womeninadria.com/events/1-6-2021-konferencija-za-zene-u-gradevini-arhitekturi-geodeziji-i-povezanim-industrijama/

LOKACIJA: Avant Garden, Magazinska ul. 16, 10000, Zagreb (konferencija se održava na otvorenom prostoru Avant Gardena)