Poziv tvrtkama iz područja geodezije i geoinformatike za predstavljanje na 2. Danu karijera Geodetskog fakulteta

Ispis

Centar za razvoj karijera Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Državnom geodetskom upravom, Hrvatskom komorom ovlaštenih inženjera geodezije, Hrvatskom udrugom poslodavaca i Hrvatskom udrugom bivših studenata i prijatelja Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (AMCA-Geof) organizira 2. Dane karijera Geodetskog fakulteta koji će se održati online putem Microsoft Teams platforme, u četvrtak 23. rujna 2021. s početkom u 10:00 sati.

Cilj Dana karijera je omogućiti izravnu komunikaciju poslodavaca i studenata, upoznati studente sa stanjem na tržištu rada u Republici Hrvatskoj, pripremiti ih i podržati u planiranju karijere. Ove godine, osim pružanja prilike studentima da se upoznaju s predstavnicima tvrtki iz područja geodezije i geoinformatike i raspitaju o mogućnostima obavljanja stručne prakse, kao i mogućnostima stalnog zaposlenja, održat će se radionice iz područja geodezije i geoinformatike te predavanja s ciljem pripreme studenata za razgovor za posao i izradu što kvalitetnijih životopisa i molbi.

Ukoliko ste zainteresirani predstaviti se našim studentima završne godine diplomskog studija, molimo da nas kontaktirate na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. prodekana za nastavu i studente Geodetskog fakulteta, doc. dr. sc. Ante Marendića. Za potrebe predstavljanja vaše tvrtke, potrebno je pripremiti prezentaciju u trajanju do 10 minuta. Prezentacija može biti pripremljena u programu MS PowerPoint uz opciju snimanja audio zapisa, u obliku videozapisa ili u programu MS PowerPoint koju će predstavnik vaše tvrtke u predviđenom terminu izložiti zainteresiranim studentima putem MS Teams-a. Predstavljanje poslodavaca predviđeno je programom 2. Dana karijera od 10:30 do 12:30 sati, nakon čega će, u 13:00 sati putem MS Teams platforme biti kreirane virtualne sobe za svaku tvrtku koja se predstavlja na Danu karijera. Svi zainteresirani studenti moći će pristupiti virtualnim sobama i postavljati pitanja te od Vas dobiti dodatne informacije o vašoj tvrtki, mogućnostima zaposlenja te razvoju karijere. Razgovore poslodavaca i studenata u virtualnim sobama moderirat će djelatnici Geodetskog fakulteta.

Bili bismo Vam zahvalni na odgovoru i iskazu interesa do petka 10. rujna 2021. kako bi smo pravodobno mogli pripremiti 2. Dane karijera.

Vjerujemo da ćete prepoznati ovu inicijativu te se veselimo suradnji s Vama na 2. Danu karijera Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Unaprijed zahvaljujemo na odazivu i srdačan pozdrav.

Izvor Geodetski fakultet: Poziv tvrtkama iz područja geodezije i geoinformatike za predstavljanje na 2. Danu karijera Geodetskog fakulteta - Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (unizg.hr)