• HR-10000 Zagreb, Berislavićeva 6
  • Tel/Fax: (+385 1) 46 39 371; (+385 97) 77 72 808
  • Pošaljite poruku
  • IBAN: HR1723600001101433512, MB: 3289672, OIB: 87125834571

Ime i prezime Osnovna funkcija E-pošta
Franjo Varga predsjednik Udruge geodeta Međimurske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marijan Golub predsjednik Društva geodeta Krapinsko-zagorske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Boris Habek predsjednik Udruge geodeta Varaždinske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Bruno Pacadi predsjednik Zagrebačke udruga geodeta Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Sebastijan Sekulić predsjednik Geodetske udruge Karlovačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ozren Šukalić predsjednik Udruge geodeta Sisačko-moslavačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirjana Zovko predsjednica Udruge geodeta Koprivničko-križevačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Damir Dubravac predsjednik Udruge geodeta Bjelovarsko-bilogorske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Krunoslav Cukor predsjednik Udruge geodeta Virovitičko-podravske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Josip Lisjak predsjednik Udruge geodeta Požeško-Slavonske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Mirko Živković predsjednik Udruge geodeta Osječko-baranjske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivica Stipetić predsjednik Udruge geodeta Brodsko-posavske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dinka Ćaleta predsjednica Udruge geodeta Vukovarsko-srijemske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Zdravko Pavelić predsjednik Geodetske udruge Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Danijel Večenaj predsjednik Udruge geodeta Istarske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
prof. dr. sc. Ivana Racetin predsjednica Udruge geodeta Dalmacije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prati HGD:

© 2017 HGD | Zadnja izmjena: 30.12.2022.