• HR-10000 Zagreb, Berislavićeva 6
  • Tel/Fax: (+385 1) 46 39 371, (+385 1) 46 39 163
  • Pošaljite poruku
  • IBAN: HR1723600001101433512, MB: 3289672, OIB: 87125834571

Predsjednici geodetskih udruga

Ime i prezime Osnovna funkcija E-pošta
Franjo Varga predsjednik geodetske udruge Međimurske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marijan Golub predsjednik geodetske udruge Krapinsko-zagorske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mr. sc. Vladimir Jakopec predsjednik geodetske udruge Varaždinske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Bruno Pacadi predsjednik geodetske udruge Zagrebačke županije-grad Zagreb Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sanja Stipetić predsjednica geodetske udruge Karlovačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Jozo Katić predsjednik geodetske udruge Sisačko-moslavačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivan Mićurin predsjednik geodetske udruge Koprivničko-križevačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dragan Ćurković predsjednik geodetske udruge Bjelovarsko-bilogorske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Samir Božićević predsjednik geodetske udruge Virovitičko-podravske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ante Bagarić predsjednik geodetske udruge Požeško-Slavonske županije  //
Mirko Živković predsjednik geodetske udruge Osiječko-baranjske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marija Tomić predsjednica geodetske udruge Brodsko-posavske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Dinka Ćaleta predsjednica geodetske udruge Vukovarsko-srijemske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ivan Puškarić predsjednik geodetske udruge Primorsko-goranske, Ličko-senjske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
dr. sc. Boris Blagonić predsjednik geodetske udruge Istarske županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
prof. dr. sc. Ivana Racetin predsjednica udruge geodeta Dalmacije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pretplati se na HGD newsletter.
Prati HGD:

© 2017 HGD | Zadnja izmjena: 23.10.2017.